AKU PILA MSA 300.0 C-O BEZ BATERIJE I PUNJAČA

SKU: 19484

Kataloški broj: MA02 200 0034

Težina 5 kg
Duljina vodilice cm

40

Nazivni napon V

36

Težina kg

5,4

Razina zvučnog tlaka dB(A)

93

Brand

STIHL akcijski paket

STIHL akcijski paketi do 15.6.2024

Uz svaki STIHL benzinski trimer ili motornu kosu kupac dobiva odgovarajući AKCIJSKI PAKET!

 885,00 sa PDV

1 na zalihi

pouzecem placanje

Plaćanje pouzećem

Dostupno je plaćanje paketa pouzećem!

Metode plaćanja:

Opis proizvoda

AKUMULATORSKA PILA MSA 300 C-O: POSEBNO SNAŽNA ZA PROFESIONALNE NAMJENE

STIHL MSA 300 C-O prva je akumulatorska lančana pila koja je u tvrtki STIHL dizajnirana ciljano za profesionalne radove. Puna električna snaga od 3,0 kW pretvara se u brzinu lanca do 30 m/s zahvaljujući snažnoj bateriji STIHL AP 500 S razvijenoj za ovu motornu pilu. Zajedno s lancem pile STIHL .325″ RS Pro i vodilicom Light 04, ovo osigurava visok učinak rezanja uz smanjenu težinu. Profesionalci koji rade sa STIHL MSA 300 C-O također su impresionirani i robusnom konstrukcijom otpornom na vremenske uvjete. STIHL anti- vibracijski sustav smanjuje vibracije i na taj način rasterećuje vaše mišiće i zglobove.

Servisni poklopac posebno olakšava pristup filtru kako bi održavanje i čišćenje akumulatorske motorne pile MSA 300 C-O bilo što lakše. STIHL MSA 300 C-O je prva motorna pila tvrtke STIHL koja ima kokpit za obavijesti i upravljanje uređajem, koji možete koristiti za dobivanje svih ključnih podataka i informacija o vašoj pili. Također, već je pripremljena za umreženi rad zahvaljujući STIHL Smart Connector 2 A.

U pregledu vremena rada baterije i vremena punjenja prikazanih u našem Katalogu možete vidjeti koliko dugo možete raditi sa svojom STIHL akumulatorskom pilom i koliko dugo treba puniti AP akumulatorsku bateriju. U pregledu također možete vidjeti koja se punjiva baterija AP preporučuje za vaš STIHL uređaj.

Svi akumulatorski alati unutar STIHL AP sustava namijenjeni su profesionalnim korisnicima i svakodnevnoj uporabi, čak i u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Uređaji također imaju zaštitu od prskanja vode sa svih strana, što je dokazano internim testovima. Zaštita od prskanja vode STIHL MSA 300 C-O, koja je već dokazana internim ispitivanjima, također je certificirana prema klasi zaštite IPX4.

UDOBAN RAD: STIHL MSA 300 C-O SA SENZOROM ULJA

Obaranje, kresanje i piljenje manjeg i srednjeg drveća: zahvaljujući akumulatorskoj motornoj pili MSA 300 C-O tvrtke STIHL, uređivači krajobraza, stručnjaci za šumarstvo i komunalne tvrtke mogu ove zadatke obavljati posebno učinkovito. 3 radna programa (Eco, sječa i rezanje grana) konfiguriraju motornu pilu za odgovarajuće primjene. Osim toga, senzor ulja kontinuirano mjeri dostupnu količinu ulja za lanac i tako vam pomaže u učinkovitom radu.

Napomena: tvrtka STIHL preporučuje ulja za lanac STIHL SynthPlus, STIHL BioPlus i STIHL ForestPlus. Moguć je rad s drugim, svijetlim uljima za motorne pile na bazi biljnog ili mineralnog ulja.

Napomena: Ova akumulatorska motorna pila može raditi samo s baterijom STIHL AP 500 S i svim njenim funkcijama. Korištenje drugih baterija STIHL ne jamči korištenje svih funkcija niti maksimalni mogući učinak piljenja.

  • Uređaj bez baterije i bez punjača
  • Snažna akumulatorska motorna pila za profesionalnu upotrebu
  • Za obaranje manjih i srednjih stabala, za kresanje i piljenje na duljinu
  • 3 programa rada za učinkovit rad
  • Brzi pregled statusa zahvaljujući kokpitu za obavijesti i rad

 

Tehnički detalji
Duljina vodilice cm 40
Nazivni napon V 36
Težina kg 5,4
Razina zvučnog tlaka dB(A) 93
Razina zvučne snage dB(A) 104
Vrijednost vibracija lijevo/desno m/s2 2,6 / 2,86
Tehnologija ćelija baterije Litij-ionska
Preporučena baterija AP 500 S