KOSILICA MALČER MS-F-550 HONDA

SKU: 6144

Kataloški broj: MS-F-550

Veličina štitnika noža (cm)

58

Materijal štitnika noža

Čelik

Naznačena snaga motora (kW)*

4.2

Brand

STIHL akcijski paket

STIHL akcijski paketi do 15.6.2024

Uz svaki STIHL benzinski trimer ili motornu kosu kupac dobiva odgovarajući AKCIJSKI PAKET!

 1.890,00 sa PDV

1 na zalihi

pouzecem placanje

Plaćanje pouzećem

Dostupno je plaćanje paketa pouzećem!

Metode plaćanja:

Opis proizvoda

Prirodna i njegovana trava u vašem vrtu čini ga pravim uživanjem za oči, ali za to vam je potrebna odgovarajuča oprema. Predstavljamo vam Mio Standard Mulčer – močnog i pouzdanog partnera za održavanje vašeg vrta u besprekornom stanju. Sa snažnim motorom, jednostavnom prilagodljivošču i trajnom konstrukcijom, ovaj mulčer je odličan izbor za sve one koji žele prelep okoliš kod kuče.

Močan motor i brzina: Opremljen je snažnim motorom snage do 4,2 kW, što omogučava efikasnu obradu vašeg travnjaka. Radna brzina varira između 1,8 i 2,4 km/h, pružajuči preciznost i pouzdanost.

Trajna konstrukcija: Kučište od čelika osigurava izdržljivost i dug vek trajanja mulčera. Jednostavna upotreba i održavanje omogučavaju dugoročno efikasno funkcionisanje. Efikasnost i snaga: Sa jakim motorom, velikim kapacitetom i kvalitetnim sistemom, Mio Standard Mulčer uspešno se nosi sa različitim vrstama trave i pruža visoke performanse.

Visina košnje: Mulčer vam omogučava podešavanje visine košnje u četiri različite ravni, od 40 do 120 mm, što vam omogučava prilagođavanje izgleda vašeg travnjaka prema željenim specifikacijama.Mio Standard je odličan izbor za one koji žele efikasno obrađivati travu i održavati svoj vrt u odličnom stanju, koristeči prednosti za bolju negu travnjaka.

Tehnički detalji
Veličina štitnika noža (cm) 58
Materijal štitnika noža Čelik
Naznačena snaga motora (kW)* 4.2
Brzina 1,8-2,4 km/h
Prenosnik pogon napred sa dvema brzinama
Model motora Honda GCVx200
Zapremina rezervoara za gorivo (l) 1
Podešavanje položaja i visine otkosa (mm) 4 (40-120)
Zapremina vreće za travu (l) /
Masa (kg) 56
Veličina točka (P/Z) (mm) 420