ROBOT KOSILICA iMOW 5.0 EVO

SKU: 19495

Kataloški broj: IA01 011 1416

Maksimalna površina travnjaka m2

do 1.500 m²

Maksimalni nagib terena

40 %

Kapacitet baterije Wh

83

Brand

STIHL akcijski paket

STIHL akcijski paketi do 15.6.2024

Uz svaki STIHL benzinski trimer ili motornu kosu kupac dobiva odgovarajući AKCIJSKI PAKET!

 2.459,00 sa PDV

1 na zalihi

pouzecem placanje

Plaćanje pouzećem

Dostupno je plaćanje paketa pouzećem!

Metode plaćanja:

Opis proizvoda

iMOW®5: SAMOSTALNO I POTPUNO AUTOMATSKI KOSI TRAVNJAKE SREDNJE VELIČINE

iMOW® 5 je dio najnovije generacije robotskih kosilica iMOW®sa kojim možete potpuno automatski održavati privatne travnjake srednje veličine. iMOW® pokreće snažna litij-ionska baterija visokih performansi za učinkovit i kontinuiran rad tijekom dužeg vremena rada. Zahvaljujući Disc-Cut sustavu, sustav košnje sa tri noža, uz veliku brzinu oštrica postiže se precizan rez. Ovi noževi se okreću svaki put kad stanu, što znači da dulje traju prije nego što ih treba zamijeniti.

Zahvaljujući pouzdanoj vožnji robotske kosilice, možete učinkovito kositi na padinama do 45 %, a sa setom za nadogradnju i do 55 %. Na travnjacima do 1500 m², STIHL iMOW® 5 usitnjava travu dok u isto vrijeme malčira tako da odmah djeluje kao gnojivo za travnjak. Malčiranje je postupak sjeckanja trave na male komadiće koji se zatim vraćaju na travnjak, djelujući kao prirodno i bogato hranjivo gnojivo. Plus, imate dodatnu pogodnost što ne morate prazniti košaru za travu! Zbog toga što iMOW® kosi travu malo po malo, trava se brzo razgrađuju i na taj način postiže se nahranjen, bujni, zeleni travnjak. Koristeći ultrazvučne senzore i kontroliranu brzinu, preprekama se lagano približava . Nakon kontakta sa preprekom, automatski mijenja smjer. Na uskim mjestima, inteligentni manevri okretanja podržavaju učinkovitu košnju. Na neravnom terenu, brzina se prilagođava zahvaljujući senzorima nagiba, tako da čak i tamo dobivate dosljedan rezultat.

iMOW® se kontrolira putem aplikacije MY iMOW® koja upravlja svim funkcijama robotske kosilice, poput slanja na košnju, vraćanja na punjenje, promjene plana košnje, podešavanja visine rezanja ili provjere trenutnog statusa iMOW®-a. Robotska kosilica povezuje se s aplikacijom MY iMOW® putem WiFi mreže ako doseže vaš vrt ili putem Bluetooth veze kada ste blizu uređaju. Upravljati možete i putem upravljačke ploče pomoću samo nekoliko tipki. Trenutni status vaše robotske kosilice prikazuje se putem LED stražnje trake, dok LED prednja traka omogućuje dnevna svjetla na tri različita načina. iMOW® se instalira polaganjem ili zakopavanjem tanke žice duž vanjskog ruba vašeg travnjaka i oko prepreka u vašem vrtu, poput grmova, stabala, cvjetnih gredica ili vodenih elemenata. Zatim, druga žica u sredini vašeg travnjaka pomaže iMOW®-u da se vrati kući na punjenje. Ako iMOW® naiđe na objekte u području košnje, senzori će se aktivirati, uzrokujući usporavanje, blagi dodir iMOW®-a s objektom, a zatim odlazak u drugom smjeru. iMOW® možete instalirati sami putem aplikacije MY iMOW®, koja ima vodič o tome kako dovršiti instalaciju. Za složene vrtove s više planova košnje, obratite se izravno svom lokalnom ovlaštenom STIHL trgovcu.

Senzori za kišu detektiraju kišu pa možete odabrati želite li dopustiti iMOW®-u da nastavi kositi na kiši ili će nadoknaditi košnju kasnije. Zahvaljujući intuitivnom softveru iMOW®-a, ne morate brinuti ni o punjenju – kad iMOW® završi plan košnje, sam se vraća stanicu za punjenje i kako ni bio spreman za sljedeću košnju.

Ako želite provjeriti status iMOW® robotske kosilice ili ne možete pristupiti aplikaciji MY iMOW®, možete pritisnuti tipku za informacije na upravljačkoj ploči na vrhu iMOW®-a, koja će vam reći kada je sljedeća sesija košnje. Pomoću tih tipki možete poslati iMOW® kući, na košnju ili zaključati kosilicu bez korištenja aplikacije.

Iako se robotska kosilica isporučuje sa svim važećim sigurnosnim standardima, imajte na umu da robotska kosilica iMOW® nije igračka. Djecu i životinje treba držati podalje od područja košnje kada je aktivan sustav košnje. Također, se mora osigurati da je područje košnje slobodno od malih predmeta poput lopti i igračaka. Dodatne informacije potražite u uputama za uporabu.

  • Robotska kosilica za travnjake do 1.500 m² i nagibe do 45%
  • Precizan sustav košnje s 3 slobodno njišuća iznimno oštra noža
  • Automatsko podešava
  • Elektroničko podešavanje visine košnje
  • Praktičan rad putem aplikacije MY iMOW®
  • Samostalno podešavanje plana košnje
  • Obim isporuke: stanica za punjenje, 4 klina, iMOW® uređaj
Tehnički detalji
Maksimalna površina travnjaka m2 do 1.500 m²
Maksimalni nagib terena 40 %
Kapacitet baterije Wh 83
Širina košnje 28 cm
Visina košnje 20-60 mm
Tehnologija ćelija baterije Litij-ionski
Težina uređaja 14 kg
Razina zvučne snage dB(A) 61 dB(A)
Razina zvučnog tlaka dB (A) 48 dB(A)
Vrijeme košnje po napunjenosti baterije do 80 % 55 min
Vrijeme košnje po napunjenosti baterije do 100 % 65 min
Sustav baterije AAI
Povezivost iMOW® WiFi, Bluetooth, mobilna mreža