SET ZA ČIŠĆENJE MS PLUS

SKU: 3935

Kataloški broj: 0782 516 8607

Brand

STIHL akcijski paket

STIHL akcijski paketi do 15.6.2024

Uz svaki STIHL benzinski trimer ili motornu kosu kupac dobiva odgovarajući AKCIJSKI PAKET!

 26,00 sa PDV

6 na zalihi

pouzecem placanje

Plaćanje pouzećem

Dostupno je plaćanje paketa pouzećem!

Metode plaćanja:

Opis proizvoda

STIHL Care & Clean Set MS Plus pravi je odabir za temeljito čišćenje i njegu vaše STIHL motorne pile. Uz redovitu njegu vodilice, poklopca zupčanika, rebara cilindra, kućišta i zračnog filtera, podupirete dugi radni vijek i performanse vaše motorne pile. STIHL Care & Clean MS Plus daje vam prave proizvode za čišćenje i njegu u jednom kompletu.

STIHL Care & Clean Set MS Plus sadrži:

  • STIHL VarioClean Eco 500 ml sredstvo za čišćenje
  • četku za čišćenje sa sredstvom za čišćenje utora
  • krpu za pranje od mikrovlakana za čišćenje površina i HD2 filtera zraka

Najprije očistite grubu prljavštinu u utoru vodilice, na otvoru za ulje ili na rebrima cilindra vaše STIHL motorne pile. Očistiti je možete metalnim dijelom strugala za utore, a ostatke čestica nečistoće očistite plastičnom četkom za čišćenje. Nakon toga sve dijelove poprskajte posebno razvijenim, nježnim univerzalnim sredstvom za čišćenje STIHL VarioClean Eco, čiji su sastojci 92 % prirodnog podrijetla. STIHL VarioClean Eco ima Ecocert certifikat kao ekološko sredstvo za čišćenje. Može se koristiti za brzo, učinkovito i nježno čišćenje svih površina od plastike, metala poput željeza ili aluminija, kao i gumiranih ili lakiranih površina. Kada se rasprši po lancu pile, vodilici ili kućištu uređaja otapa ulje, mast, smolu i organsku prljavštinu. Za dodatnu podršku pri čišćenju možete koristiti krpu za pranje od mikrovlakana kao rukavicu. Dijelovi se tada jednostavno mogu isprati vodom.

Čišćenje zračnog filtera HD2 na vašoj motornoj pili posebno je jednostavno uz krpu za pranje od mikrovlakana: nakon što STIHL VarioClean Eco djeluje kratko vrijeme, filter možete isprati u toploj vodi ili ga koristeći krpu kao rukavicu oprati u perilici na 60°C. Filter će biti kao nov, tako da vam novi filter nije potreban, a time ujedno štitite okoliš.