SET ZA ČIŠĆENJE MS

SKU: 2714

Kataloški broj: 0782 516 8606

Brand

STIHL akcijski paket

STIHL akcijski paketi do 15.6.2024

Uz svaki STIHL benzinski trimer ili motornu kosu kupac dobiva odgovarajući AKCIJSKI PAKET!

 19,00 sa PDV

11 na zalihi

pouzecem placanje

Plaćanje pouzećem

Dostupno je plaćanje paketa pouzećem!

Metode plaćanja:

Opis proizvoda

Ukoliko svoju STIHL motornu pilu želite nakon uporabe temeljito, ali nježno očistiti, STIHL Care & Clean Set MS pravi je odabir. Redovita njega kućišta, vodilice, poklopca zupčanika, rebara cilindra ili HD2 zračnog filtera pomoći će osigurati dugi radni vijek i performanse vaše motorne pile. Sa STIHL Care & Clean MS imate odgovarajuće proizvode za čišćenje i njegu u jednom kompletu.

STIHL Care & Clean Set MS sadrži:

  • STIHL VarioClean Eco 150 ml sredstvo za čišćenje
  • četku za čišćenje sa sredstvom za čišćenje utora

U utoru vodilice, na otvoru za ulje ili na rebrima cilindra vaše STIHL motorne pile najprije očistite grubu prljavštinu tako da je ostružete metalnim dijelom strugala za utore, a ostatke nečistoće očistite plastičnom četkom za čišćenje. Nakon toga sve dijelove poprskajte sredstvom za čišćenje STIHL VarioClean Eco. To je posebno razvijeno, nježno univerzalno sredstvo za čišćenje, u kojem je 92 % sastojaka prirodnog podrijetla. Ovim ekološkim sredstvom za čišćenje možete brzo i učinkovito ukloniti prljavštinu sa svih plastičnih i metalnih površina, poput željeza ili aluminija, kao i gumiranih ili lakiranih površina. Kada se rasprši po lancu pile, vodilici ili kućištu uređaja, VarioClean Eco otapa ulje, mast, smolu i organsku prljavštinu. STIHL VarioClean Eco s biorazgradivim površinski aktivnim tvarima ima Ecocert certifikat te se lako ispire vodom.

Čišćenje zračnog filtera HD2 na vašoj motornoj pili je uz STIHL VarioClean Eco još jednostavnije: nakon što ga poprskate sa STIHL VarioClean Eco i ostavite da djeluje kratko vrijeme, filter možete isprati toplom vodom. Na taj način filter je očišćen kao nov te vam novi filter nije potreban, a samim time štitite okoliš.