TRAKTORSKA KOSILICA RT 5097.1 Z

SKU: 10990

Kataloški broj: 6160 200 0024

Težina 237 kg
Obujam motora

635 cm3

Snaga motora

12,2 kW / 16,6 PS

Težina uređaja

237 kg

Prikladna za travnjake

do 6.000 m2

Brand

STIHL akcijski paket

STIHL akcijski paketi do 15.6.2024

Uz svaki STIHL benzinski trimer ili motornu kosu kupac dobiva odgovarajući AKCIJSKI PAKET!

 4.550,00 sa PDV

1 na zalihi

pouzecem placanje

Plaćanje pouzećem

Dostupno je plaćanje paketa pouzećem!

Metode plaćanja:

Opis proizvoda

TRAKTORSKA KOSILICA RT 5097 Z: POSEBNO SNAŽAN POGONSKI UREĐAJ ZAHVALJUJUĆI 2-CILINDRIČNOM MOTORU

 

 

 

Ako trebate više snage motora za vaš travnjak, onda je 2-cilindrični motor traktorske kosilice RT 5097 Z pravi izbor. S ovom traktorskom kosilicom možete posebno brzo i učinkovito kositi velike travnjake, kako za privatne poslove tako i za profesionalno održavanje vrta i krajolika.
Sa središnjim podešavanjem visine košnje, možete ju podesiti u nekoliko stupnjeva između 30 mm i 100 mm. Uz pomoć elektromagnetske spojke noževa (EBC), možete jednostavno uključiti ili isključiti noževe prema potrebi pomoću prekidača za odabir na stupu upravljača. Sustav sigurnosne kopče traktora za travu STIHL RT 5097 Z osigurava da se trava dovede do noževa s velikom preciznošću. Košara za sakupljanje otkosa zapremnine 250 l omogućuje dugotrajnu nesmetanu košnju. Zahvaljujući zakrivljenoj ručki, možete isprazniti košaru za otkos bez ustajanja sa sjedala uz minimalan napor. Alternativno, STIHL komplet za malčiranje koji se može naknadno ugraditi daje vam mogućnost izravnog malčiranja travnjaka. Otkos služi kao gnojivo za travnjak.

Amortizacijsko i podesivo sjedalo kosilice RT 5097 Z možete individualno i bez alata prilagoditi svojoj visini. Smjer vožnje (naprijed ili unatrag) birate prekidačem na stupu upravljača, a brzina se može kontinuirano podešavati pomoću papučice gasa. Kako bi se snaga pogona iskoristila što učinkovitije, a istovremeno što nježnije, gume za travnjak osiguravaju dovoljnu trakciju. Gume imaju zaobljene rubove, što smanjuje rizik od tragova kotača na travnjaku. Možete upotrijebiti kuku za prikolicu da svoju kosilicu na kojoj se vozite pretvorite u transporter.

– Snažna samohodna kosilica s 2-cilindričnim motorom
– Za privatne poslove i za profesionalce u vrtlarstvu i održavanju krajolika
– Pogon s 1 pedalom za brzo manevriranje
– Podešavanje visine rezanja i spojka noža jednostavni za korištenje
– Udoban rad zahvaljujući podesivom vozačevom sjedalu
– 250 l plastična košara za travu sa zakrivljenom ručkom za pražnjenje

 

 

Posebne značajke

Fotografije prikazanih značajki su simbolične.Stvarni izgled i tehnička izvedba navedenih posebnih značajki mogu se razlikovati od prikazanih fotografija.