VISOKOTLAČNI PERAČ RE 100

SKU: 11160

Kataloški broj: 4950 012 4500

Brand

Težina uređaja

9kg

Snaga KW

2,1 kW

Radni tlak

10-110 bar

STIHL akcijski paket

STIHL akcijski paketi do 15.6.2024

Uz svaki STIHL benzinski trimer ili motornu kosu kupac dobiva odgovarajući AKCIJSKI PAKET!

 330,00 sa PDV

1 na zalihi

pouzecem placanje

Plaćanje pouzećem

Dostupno je plaćanje paketa pouzećem!

Metode plaćanja:

Opis proizvoda

VISOKOTLAČNI PERAČ RE 100

Električno visokotlačno sredstvo za čišćenje STIHL RE 100 pogodno je za učinkovito čišćenje oko kuće.

Radni tlak za učinkovito čišćenje stvara robusna visokotlačna pumpa izrađena od aluminija. Različite mlaznice na STIHL RE 100 omogućuju učinkovito čišćenje različitih površina. Ako je potrebno, u mlaz vode možete dodati i dodatna sredstva za čišćenje.

Brzo spajanje protiv bušilice na visokotlačnom pištolju osigurava da se visokotlačno crijevo ne uvija tijekom čišćenja. Položaj za parkiranje koristi se za postavljanje visokotlačnog koplja na visokotlačni čistač tijekom pauze od posla ili na kraju čišćenja. Za praktičan transport do sljedećeg mjesta, visokotlačni čistač STIHL RE 100 opremljen je transportnom ručkom i integriranim transportnim kotačima.

Uz dodatnu opremu za visokotlačna sredstva za čišćenje, kao što je komplet za čišćenje vozila, također možete očistiti svoje vozilo i prilagoditi visokotlačni čistač STIHL RE 100 za određene zadatke čišćenja.

  • Robustan visokotlačni čistač s opsežnim značajkama
  • Temeljito čišćenje zahvaljujući mlaznici rotora i podesivoj mlaznici ravnog spreja
  • Udoban rad zahvaljujući tihom indukcijskom motoru
  • Za čišćenje stepenica, staza ili terasa

Uz STIHL RE 100 visokotlačno sredstvo za čišćenje, privatni korisnici mogu učinkovito obavljati radove čišćenja oko kuće i u vrtu. Možete ga koristiti za čišćenje stepenica, terasa i vrtnog namještaja, na primjer.

STIHL RE 100 radi s tihim indukcijskim motorom i generira maksimalni tlak od 120 bara. Za učinkovito čišćenje osjetljivih površina možete koristiti ravnu mlaznicu za prskanje. S drugom, standardnom mlaznicom, mlaznicom rotora, možete stvoriti vrlo snažan spot mlaz za otpuštanje tvrdokorne prljavštine na neosjetljivim površinama. Zahvaljujući standardnom setu spreja za sredstva za čišćenje, tešku prljavštinu možete ukloniti jednostavnim pričvršćivanjem seta na rotirajuće koplje za prskanje STIHL RE 100. Na kraju čišćenja možete namotati visokotlačno crijevo duljine 6 m i kabel na dvije kabelske kuke izravno na uređaju. Visokotlačni pištolj, koplje za prskanje i set za prskanje mogu se spremiti u spremište pribora u predviđenim rukavima.

Tehnički detalji
Snaga KW 2,1 kW
Težina, spreman za rad 9 kg
Radni tlak 10-110 bar
Maksimalni pritisak 150 bar
Minimalni protok vode 350 l/h
Maksimalni protok vode 450 l/h
Maksimalna temperatura vode 40 °C
Izmjerena razina zvučnog tlaka 73 dB(A)
Kabel za napajanje duljine 5 m
Napon 230 V
Visokotlačno crijevo duljine 7 m